Інформація про школу
|
|
sanya | Дата: П`ятниця, 05.06.2009, 14:59 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| НВК "Школа-ліцей "Оріяна" 79070,м Львів вул Чукаріна,3 телефон (0322) 22-04-62 , 22-41-05. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------- Директор:Сватко Юрій Іванович. Профілі навчання: - фінансово-економічний - медико-біологічний - природничо-науковий Поглиблене вивчення англійської мови за НМК Оксфордського універстету. Основи другої іноземної мови(німецької). Проліцейні класи створюємо з 5-го класу. Співпрацюємо з ЛНУ ім. І.Франка,Українською Академією друкарства,НУ "Львівська політехніка",Львівським обласним державним медичним коледежем(профільні спецкурси читають викладачі вузів). -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------- Учні мають змогу отримати посвідчення водія.
Працюють гуртки: -драматичний театр "Світлячок"; -шоу-балет "Фортуна"; -хор учнів 5-8 класів; -вокально-інструментальний ансамбль; -вокальні ансамблі "Соноре","Вишиванка"; -спортивні секції(футбол,аеробіка,айкідо).
1.Адмін зажди правий 2.Якшо не правий то дивись п.1
|
|
| |
Tanechka-taranechka | Дата: Середа, 30.06.2010, 20:11 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Привіт...мені потрібна деяка інформація...хто може допомогти?
|
|
| |
Anyika | Дата: Неділя, 04.03.2012, 13:06 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Доброго дня! Мене цiкавить якою мовою викладають?
|
|
| |
Марта | Дата: Неділя, 07.10.2012, 10:34 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Дорого дня!Мені потрібен сайт з моніторингу який ми писали)
|
|
| |